Powerslimmer van de maand, 20 kilo lichter

Powerslimmer van de maand, 20 kilo lichter
Tania +20kg
Tania voor

 

Op een gegeven moment stond ik op de weegschaal en zag ik er 84,4 kg op staan. Oei, dacht ik bij mezelf, dat is minder om bij te komen naar 100 dan af te vallen naar 65kg! Ik was chocolade- verslaafd, deed amper iets van beweging en voelde mij steeds slechter in mijn vel. Op de foto wou ik al helemaal niet meer.

 

Toen mijn coach Marieke vroeg naar een voorfoto heb ik lang moeten zoeken, want ontweek altijd het foto-moment.

 

Ik ben gestart met gezonder te eten en was 6 kilo kwijt voor ik bij Marieke kwam. Ik merkte toen dat het toch veel makkelijker is om onder begeleiding af te vallen, dan het helemaal alleen te moeten doen. Je houdt je makkelijker aan de regels omdat je die stok achter de deur hebt. De kilo’s vlogen eraf en honger had ik niet.

 

Nu voel ik me veel gelukkiger. Ik ben veel lichter, want ondertussen ben ik 20 kilo kwijt en dat moet ik dus niet meer meeslepen. Ik voel me energieker, ik beweeg meer, ik vind het fijn om te wandelen en in de zomer kan je mij in het zwembad vinden. Ik heb nu enorm veel interesse in gezonde voeding, iets wat ik niet van thuis heb meegekregen.

 

Coach Marieke over Tania:

Ik ben ontzettend trots op haar. Ze heeft het ontzettend goed gedaan en er was veel interactie, altijd had ze wel een vraag of weetje bij.

Nu gaan we opbouwen naar een gezond eetpatroon en blijf ik haar opvolgen. TOP gedaan Tania!!

 

Tania -20kg
Tania na, 20 kilo lichter

 

 

Wilt u ook net als Tania weer stralend op de foto, maak dan snel je afspraak via info@figuurcoach.be of 0475/430073

 

Figuurcoach

Marieke van den Borne

Henri de Winterlei 3

2930 Brasschaat

www.figuurcoach.be

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail